Sportske oklade srednje i visoke razine 

Prvo smo objasnili osnovne sportske oklade za početnike na http://y88game.org/favebet-is-one-popular-bookmaker.html. U ovu kategoriju spadaju direktne oklade (također nazvane bodovni razmaci) i oklade na gotovinskoj liniji. Sada prijeđimo na srednje i napredno sportsko klađenje. Te oklade nije nužno teško podnijeti i općenito nitko neće početi stavljati svoje prve sportske oklade. Sljedeće oklade zahtijevat će malo više informacija, istraživanja, strpljenja i možda sreće za pobjedu.


Ukupne i gore / dolje oklade
Ukupne ili gore / dolje oklade su oklada na konačni ukupni broj bodova obje momčadi. To je prikazano ili kao cjelina poput 45 ili kao figura u pola točke tako da nema veze poput 45 1/2. Čimbenici prije igre, poput vremena i ozljeda, stvarno mogu utjecati na gornju / donju traku. Stvari u igri, poput ozljeda tijekom igre i stvarnih rezultata u igri, mogu utjecati na to je li osigurano / poništeno. Na primjer, momčad koja pobijedi s velikom razlikom može uzrokovati da jedan od timova počne uklanjati početne igrače ili voditi vodeću momčad bez pokušaja postizanja velikog broja bodova.

Da biste se kladili više / manje, trebate samo odlučiti hoće li konačni rezultat pasti ispod ili ispod tablice. Na kraju igre vrlo je lako odrediti tko će pobijediti, jer se bodovi dviju momčadi jednostavno zbrajaju. Oklade iznad / ispod su obično između 11-10 ili 110-100, što znači da zarađujete više da biste osvojili manju.

Express oklade
Množitelj je zabavna, ali izazovna oklada za pobjedu. Višestruke oklade su višestruke oklade položene odjednom i pretvorene u veliku okladu. Da biste osvojili puno oklada, morate dobiti svaku okladu na koju stavite. Što više kladite na bateriju, to ćete više novca zaraditi ako je sve točno. Međutim, samo jedan gubitak u ekspresnoj okladi uzrokuje gubitak cijele oklade. Sljedeća tablica prikazuje ukupne isplate za više oklada:

Stupac "Broj tima" prikazuje ukupan broj odigranih utakmica ili oklada. Izraz "timovi" može se primijeniti na stvarno odabrane momčadi, pod odabranim ili drugim okladama. Vrlo je teško zaraditi 4 ili više slojeva, tako da su isplate vrlo dobre.






Tizer oklade
Teaseri su još jedna zanimljiva, ali teža bodovna oklada koja se može širiti i stavljati na više / niže igre. Najava vam omogućuje da prilagodite emitiranje ili manje specificirano kako biste smanjili punjenje. Tablica u nastavku prikazuje koliko bodova možete promijeniti u NFL nogometnoj utakmici.

Dakle, ako želite igrati zadirkivanje s 3 tima mijenjajući liniju u 3 NFL igre za 7 bodova za odabir vašeg tima u svakoj igri, morate uložiti 100 dolara da biste osvojili 150 dolara. Na primjer, igra Green Bay Packers -13 može se promijeniti u Green Bay -6 kao dio expressa.

Ako imate diplome
Ako su oklade niz oklada koje se nastavljaju samo ako ste pobijedili u prethodnoj igri. Oklade se mogu staviti na seriju od 2 - 15 igara. Primjer klađenja:

  • Oklada od 110 dolara na Seahawks-3 osvaja 100 dolara.
  • Ako Seahawks osvoji mjesto, 220 dolara vraća se Rams + 6 da osvoji svih 200 dolara.
  • Ako pobijedi u obje igre, igrač će zaraditi ukupno 440 i 320 dolara.
  • Ako je izgubio prvu utakmicu, na drugu se nije kladilo.
  • Ako prva igra pobijedi, a druga izgubi, igrač izgubi samo 110 dolara vlastitog novca.

Izgledi su da će se oklade promijeniti ili se momčad koju odaberete neće više razvijati, jer ako oklada izgubi u bilo kojem trenutku, serija klađenja završava. Uz to, ne trebate se kladiti na cjelokupan iznos iz prethodnih dobitaka. Primjer oklade s Seahawksima iznad, a zatim i Ramsima, mogao bi biti taj da, ako Seahawks pobijedi, stavite 165 $ u Ramse da bi osvojili 150 $, zadržavajući dio dobitka ako izgube u drugoj igri.

Rezultat
Ove složenije oklade mogu biti zaista zabavan način za gledanje i gledanje nekih utakmica. Jedna od najuzbudljivijih (i najstresnijih) stvari koje do sada možete učiniti je gledati posljednju utakmicu 7-Team Expressa, pogledati jednu od prvih 6 i znati da je samo ova igra odgovorna za ovu sjajnu igru. Pobjeda vam daje 8,500 $ na okladu od 100 $, a gubitak ubija sve oklade.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога